Think Pink en Anita op zoek naar Anita's en buddy's voor de Antwerp 10 Miles

Think Pink en Anita op zoek naar Anita's en buddy's voor de Antwerp 10 Miles

ANTWERPEN, 19 december 2019 – Op zondag 26 april verenigen de Anita's en hun buddy's zich samen aan de start van de AG Antwerp 10 Miles. Ze lopen samen 5 km of 10 Miles om geld in te zamelen voor het goede doel én om te bewijzen dat ook zij met de juiste begeleiding zulke prestatie kunnen leveren. Sportievelingen die de groep graag willen versterken of steunen als buddy zijn nog steeds welkom.

Wie zijn de Anita's?

De Anita’s verleggen hun loopgrenzen na of met borstkanker. Ze bereiden zich onder professionele begeleiding voor op de 5 km of 10 Miles tijdens de Antwerp 10 Miles. De wekelijkse training is gratis. Omdat we samen sterker staan, zoeken Think Pink en Anita een grote groep Anita’s. De Anita’s krijgen een sportoutfit via Think Pink, maar ook een Anita sportbeha en loopbroek (incl. pasadvies). Achter en naast de Anita’s lopen buddy’s die deze uitdaging samen met hen tot een goed einde brengen.  

Waarom Anita of buddy worden?

Elke Anita staat symbool voor het doorzettingsvermogen van lotgenoten met of na borstkanker. Je kunt misschien niet langer alles zoals vroeger, maar toch nog heel veel. En vooral: je kunt meer dan je zelf durft vermoeden.

Buddy's kunnen rechtstreekse familie, vrienden of kennissen zijn van de Anita's, maar evenzeer vriendengroepen, bedrijven of leden van een loopclub die een sportieve uitdaging willen koppelen aan Think Pink. Dankzij de steun van de buddy's verschijnen de Anita’s perfect voorbereid aan de start.

Met je deelname steun je niet alleen alle Anita's en andere lotgenoten, maar geef je ook onderzoek rond borstkanker een duwtje in de rug. Als deelnemer engageer je je om minstens €100 fondsen in te zamelen. Dit bedrag gaat naar het SMART Fonds. Via dit fonds steunt Think Pink wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker.

Ik schrijf me in als Anita.

Ik schrijf me in als buddy.

Bekijk hier de geslaagde editie van 2019.

Story image
Over Think Pink

Through their website, folders, press releases, activities, events and targeted actions during the year, Think Pink asks for more attention to breast cancer and the importance of screening mammograms. 

Think Pink informs, raises awareness, supports scientific research and raises money for care and after-care projects.